Главная » 2011 » Март » 1 » Новини Магазину Ovi в Україні: тепер користувачі можуть купувати платні додатки, кількість завантажень перевищила 200 000 на тиждень
22:19
Новини Магазину Ovi в Україні: тепер користувачі можуть купувати платні додатки, кількість завантажень перевищила 200 000 на тиждень


Nokia оголошує про запуск білінгу для Магазину Ovi в Україні. Тепер українські користувачі мають доступ і до платних програм, оплачуючи їх через Інтернет за допомогою банківських карт популярних світових платіжних систем. При здійсненні транзакції слід враховувати, що послуга оплати сервісу через Інтернет може бути обмежена українським банком. У цьому випадку користувачеві необхідно зв'язатися зі своїм банком і відключити обмеження оплати через Інтернет. Середня вартість більшості платних додатків в українському Магазині Ovi становить від 6 до 18 гривень. Ціна додатків встановлюється паблішерами – власниками контенту.

Локалізований Магазин Ovi відкрився в Україні на початку минулого року. «Магазин швидко набув популярності, – розповідає Павло Крисанов, генеральний директор Nokia в Україні, Молдові та Білорусі. – На сьогодні кількість завантажень перевищила позначку 200 000 на тиждень, що істотно перевищує наші очікування. Ми впевнені, що затребуваність Магазину Ovi в крані буде тільки зростати».

Запуск білінгу для українського Магазину Ovi означає для користувачів відкриття доступу до великої кількості цікавого розважального та корисного контенту (нині в Магазині Ovi представлено більш як 30 000 одиниць контенту). Це ігри, аудіо- і відеоконтент, різноманітні бізнес-додатки тощо. На даний момент додатками, які найчастіше завантажуються в Україні, є браузер Opera mobile browser 10.1, Skype і SPB TV (програма для перегляду IP-телебачення, оптимізована для мобільних пристроїв). Серед локального контенту лідирують програми новинних ресурсів UBRnews, Korrespondent, Сьогодні, Gloss.ua, KissFM.



Про Nokia
Ми в Nokia вважаємо своєю місією з'єднання людей. Ми пропонуємо передові технології в поєднанні з персоналізованими сервісами, завдяки яким люди можуть бути ближчими до того, що важливе для них. Щоденно понад 1,3 мільярда людей зв'язуються між собою за допомогою пристроїв від компанії Nokia – починаючи від простих телефонів і закінчуючи сучасними смартфонами і високопродуктивними мобільними комп'ютерами. Сьогодні компанія Nokia інтегрує в свої пристрої інноваційні сервіси за допомогою Ovi (www.ovi.com), включаючи музику, карти, додатки, електронну пошту і багато іншого. Компанія NAVTEQ, підрозділ Nokia, є лідером у галузі комплексної цифрової картографії і навігаційних сервісів, а компанія Nokia Siemens Networks постачає обладнання та рішення для мереж зв'язку в усьому світі.

Просмотров: 2270 | Добавил: Admin | Рейтинг: 3.0/1
Всего комментариев: 0
cellpadding="0" cellspacing="0">

Извините, но гости не могут оставлять комментарии
Войдите на сайт под своим именем или пройдите быструю регистрацию